Kinderopvang

Ga met de kinderen op wereldexpeditie in WILDLANDS! Kijk, ontdek en ervaar de meest prachtige bestemmingen in WILDLANDS. Wij kennen de bestemmingen uit eigen ervaring. Jungola – de wereld van de vochtige warmte, Serenga – de wereld van het hete droogte en Nortica – het ijzige poolgebied. Speciaal voor de kinder- en buitenschoolse opvang heeft WILDLANDS een extra voordelige entreeprijs.

Entree kinderopvang WILDLANDS 

Een entreeticket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. 

Entreeticket WILDLANDS
(incl. speelparadijs)
7,50 p.p.
  • Deze prijs is alleen geldig vanaf 5 betalende kinderen. Per 5 betalende kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het park. Overige begeleiders betalen hetzelfde tarief als de kinderen.
 

Overdekt XL-speelparadijs Animazia

Is het slecht weer? Geen probleem, breng een bezoek aan het overdekte XL-speelparadijs Animazia. Ga omhoog naar de top van de Mayatempel, glijd weer naar beneden en zoek de schat van de piraten in het zand. Klauter via de touwbrug naar de boomhut en klim weer naar beneden. En bezoek de gekke naakte molratten, de schattige nemovisjes en de onverstoorbare zeeschildpadden.

 

Maak je WILDLANDS bezoek compleet

Kies voor één van onze menu’s en/of activiteiten

Contact/reserveren

Direct boeken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. Wij helpen jullie graag!

Miranda Drogt en Mireille Bakker
Specialisten in de WILDLANDS wereldreis 
T +31 (0)591 850 865
reserveringen@wildlands.nl

Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 juli 2019. Onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigingen. Alle genoemde prijzen zijn speciale groepstarieven. Niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties.