Welkom in
Jungola

Bepaal zelf hoe je deze mysterieuze, groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen gaat ontdekken. Hoog in de lucht, via torens, touwbruggen en – wie weet! – een onverwachte ontmoeting met een gibbon. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Pas op dat je niet verdwaalt in het Bamboedoolhof en …. houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad. Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

Start je reis

Rimbula River

Maak een boottocht over Rimbula River en ontdek de dieren van dichtbij! Vaar langs de oevers van het groene oerwoud, tussen de eilanden van de slingerapen door, vlak langs ringstaartmaki’s en olifanten en door een grot met een geheim. Waarschuwing!! Er is een kans dat je het niet droog houdt. De olifanten zijn ook gek op water en trekken zich niets aan van de bootreizigers.

Rimbula River

Jungle Trail

Ontdek Jungola hoog boven de grond! Via de touwladder klim je omhoog, over wiebelige hangbruggen naar de verlaten hutten van de Amalaya-stam. Hier zit je onder het bladerdak van het oerwoud. Kijk om je heen! Beneden spot je apen, olifanten en de kronkelige Rimbula River. Verderop vogels in de Birdy Bush. En als je mazzel hebt, sta je oog in oog met een gibbon. Jungle Trail. Alleen voor avonturiers.

Jungle Trail

Olifantenvallei

Hier kom je dicht bij de olifanten, misschien wel dichter bij dan je had gedacht. Je pad voert langs de rivierbedding waar de kudde rustig z´n gang gaat. Bij de mandenoversteek laat je je spierballen rollen om naar de overkant van het water te komen. Let op! Olifanten zijn nieuwsgierig en gek op zwemmen. Een nieuwsgierig exemplaar kán even komen buurten als je aan het zwoegen bent...

Olifantenvallei

Jungletheater

Vogelkenner Jim stortte met zijn vliegtuig neer in de jungle. Hij weet te overleven en leert van alles over de natuur om hem heen. In het Jungletheater vertelt hij hier spannende verhalen over. Natuurlijk neemt hij ook dieren mee naar de show, zoals de prachtige koningspython.

Jungletheater

Dieren inJungola

Proviand & Souvenirs

Tickets bestellen